OP ZOEK NAAR EEN STRATEGIE VOOR ONLINE SUCCES

ONLINE MARKETING BUREAU MAASTRICHT

HET PROMOTEN VAN JE PRODUCTEN OF DIENSTEN VIA INTERNET

You’re out of business if you aren’t available on search

The Marketing Boutique is een online marketing bureau in Maastricht met al meer dan 10 jaar ervaring in de industrie. Wij ondersteunen jou om je boodschap te communiceren over het internet met als doel klanten te werven.
Wij kunnen talrijke online marketingstrategieën toepassen voor jouw doelstelling: het vergroten van je naamsbekendheid, meer bezoekers genereren, klantloyaliteit versterken of je conversie vergroten.
Voor een realistische investering zullen wij het maximale uit jouw online marketing budget halen!

Online groei & meer omzet online en/of offline?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Heb je een professionele website, maar nog niet het gewenste aantal bezoekers of conversie? Online adverteren helpt je om aanwezig te zijn op de plekken waar je doelgroep naar je zoekt: in de zoekmachine, op YouTube, social media of het Google Display Netwerk. Goede online advertenties zijn relevant en worden op het juiste moment getoond. Zo verhoog je het aantal geïnteresseerde bezoekers en de conversies op je site. Wij als online marketing bureau in Maastricht streven altijd naar het beste resultaat

Let’s Talk!

Samenwerken met ervaren online marketeers? Op ons kantoor staat de koffie altijd klaar!

 

GET IN TOUCH!

Waarom online adverteren?  

Voor elke doelstelling een oplossing! 

Wil je graag meer bezoekers, conversies en/of een meer naamsbekendheid genereren? Bij diverse doelstellingen passen verschillende online advertentievormen. Samen bepalen we het juiste platform voor jouw campagne.

Inzicht in de resultaten 

Een groot voordeel van online adverteren is de meetbaarheid. Zo worden de resultaten van campagnes goed inzichtelijk. Daarnaast weet je exact wat het kost, oplevert en overschrijd je nooit het afgesproken budget.

Zoekmachine optimalisatie

Meer klanten en leads in plaats van alleen meer website bezoekers? Laat dat maar aan ons over. Met intelligente  SEO richten we ons op de zoekwoorden die worden gebruikt door jouw klanten.

meer info

Zoekmachine adverteren

Wij zetten Google Ads campagnes op en blijven ze voor je optimaliseren. Want wij zijn Proffesionals. Voor meer omzet uit je campagnes en tegen lagere kosten, zodat wij het maximale uit het budget halen.

meer info

Social media adverteren

Opvallen in de tijdlijn van je (toekomstige) klanten? Wij weten hoe. Met de mooiste content en hele specifieke (re)targeting halen we het maximale uit je marketingbudget. Ieder keer opnieuw.

meer info

Conversie optimalisatie

Meer conversies betekent meer leads en meer omzet tegen lagere acquisitiekosten. Op basis van de data op jouw website, verbeteren wij de website.

meer info

E-mail marketing

De juiste e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment. Nieuwsbrieven en klantcontact zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. 

meer info

Affiliate marketing

Wij zetten een affiliate strategie op en matchen jou met de beste influencers en publishers om jouw product of dienst te promoten. 

meer info

Google Shopping

  • Hoge Return on Ad Spend

Voor onze Google Shopping klanten zien we vrijwel altijd een zeer positieve Return On Ad Spend (ROAS), ofwel het rendement op je advertentiekosten. Dat wil zeggen dat elke euro die je in je advertentiebudget investeert in Google Shopping, vaak meerdere euro’s aan omzet oplevert voor de webshop. Dit realiseren wij door middel van automatische biedstrategieën. Bij voldoende data kunnen wij Google vertellen hoeveel iedere euro moet opleveren. Vervolgens gaat het algoritme van Google te werk en optimaliseren wij iedere maand het account om zo tot de beste resultaten te komen.

  • Geschikt voor vrijwel elk CMS

Of je webshop nou draait op WooCommerce, Magento, of SEOshop, wij kunnen je vrijwel altijd ondersteunen bij het opzetten van jouw Google Shopping feed. Wanneer je weinig technische kennis hebt, nemen onze specialisten dit graag uit handen.

  • Gecertificeerd door Google

Je Shoppingcampagne wordt beheerd door AdWords specialisten die gecertificeerd zijn door Google. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Google Shopping en denken we mee over hoe jouw webshop hier zijn voordeel uit kan halen.

 

Online marketing bureau

Display Advertentiebanners

Toon gericht online advertenties aan jouw doelgroep 

Wil je meer naamsbekendheid creëren en het aantal conversies verhogen? Dan is display adverteren de juiste zet voor jou. Display adverteren is het laten zien van online advertenties op miljoenen verschillende websites, video’s en apps die aangesloten zijn bij het Google netwerk. Een display campagne bestaat uit het tonen van ‘banners’ aan een groot en specifiek geselecteerd publiek. Deze banners kunnen ook dynamisch verschijnen, bijvoorbeeld in de vorm van een video of een game.

Display adverteren is namelijk een effectieve manier om jouw merk onder de aandacht te brengen en meer gerichte bezoekers naar jouw website te realiseren. Dit leidt uiteindelijk tot meer conversies.

De voordelen van display adverteren

Het grote voordeel van display adverteren is dat je je advertenties heel gericht kunt samenstellen, zoals op de volgende zaken:

  • Op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen en zoekwoorden.
  • Op basis van de fase van het aankoopproces waarin de klant zich bevindt. Zo ziet de gebruiker op het juiste moment de juiste content verschijnen in de banner. Een zeer effectieve toepassing hiervan is Remarketing. Een advertentie wordt weergegeven aan een potentiële klant die de website al eerder bezocht heeft, of bepaalde producten eerder heeft bekeken.

YouTube Marketing Advertenties 

Door YouTube advertensies te gebruiken, kun je tot wel 100.000 meer potentials bereiken. Natuurlijk zit hier een prijs aan verbonden, maar de budgetbepaling ligt helemaal bij jezelf. YouTube advertensies zijn al te verkrijgen voor 20 euro per dag! 

Google Adwords 

Met meer dan 1.5 miljoen maandelijkse gebruikers, is YouTube ideaal om op te adverteren. Met de kracht van Google Adwords achter YouTube advertising, is het geen verassing dat dit een nieuw populair medium is om te adverteren.  

LET'S DO BUSINESS

Online Marketing Reclamebureau

The Marketing Boutique is een deskundig en onafhankelijk online marketing bureau in Maastricht. Ons doel is om online marketing bereikbaar te maken voor iedereen. Of het nu gaat om een groot bedrijf  of een startende ZZP’er. Wij gaan voor je aan de slag om jouw online identiteit naar een hoger niveau te tillen. Denk aan SEO, SEA, social media, Google, blogs etc.

Let's do business