Marketing Jobs

Webdesign - Grafisch vormgeving - Social Media - Fotografie - Video - Google marketing.

Over Reclamebureau The Marketing Boutique

Wij zijn Reclamebureau The Marketig Boutique. We vertellen ijzersterke verhalen voor uiteenlopende bedrijven. Of het nu gaat om Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, Snapchat of YouTube, wij creëren content en campagnes die de doelgroep aanspreekt en het merk op een unieke en waardevolle manier positioneert. Van kleine tot grote activaties, van online tot offline, wij laten merken groeien. 

We make people laugh, cry, think and dream. Because when people are moved, they will see, buy and share.

JOIN US!

We zijn een jong, creatief en hecht team waarin vriendschap, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei voorop staan. Ben jij op zoek naar een baan of stage, en herken jij jezelf hierin? Wil jij voor bedrijven als AlbertHeijn, Woonboulevard Utrecht, Sushi Vandaag, Hendriks Carnaval en ASP Adventure werken?

Reclamebureau The Marketing Boutique, het online reclamebureau in Limburg, groeit hard en is opzoek naar een nieuw creatief team. Waar we bijna 10 jaar geleden begonnen met het bijhouden van Facebookpagina’s voor onze klanten, doen we inmiddels zo veel meer dan dat! Door veranderingen en verschuivingen binnen de business weten klanten ons al langere tijd te vinden voor online campagnes, (YouTube-)series, videocampagnes, websites & offline campagnes.

Social first, maar dus zeker niet social only!

Bekijk onze openstaande vacatures!

Multimedia Designer  

Voor deze vacature zoeken we een Allround grafisch designer met passie voor video en fotografie. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van content creëren (FB, Snap, TikTok, IG en Youtube) voor verschillende klanten.

Read MORE

Creative Content Creator

Als Creative Content Creator maak je onderdeel uit van ons multidisciplinaire marketingteam. Je hebt interesse in marketing, communicatie en het helpen groeien van bedrijven. 

Read MORE

Front-end Developer

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatieve websites met prachtige designs? We zoeken een  topper voor de ontwikkeling van gave nieuwe websites en webshops. Innovatieve cases wachten op je!

Read MORE

Creatief grafisch vormgever 

Een creatief grafischevormgever DTP-er, met oog voor detail, zonder de focus op het geheel te verliezen. Iemand die overloopt van creativiteit en dit goed weet te stroomlijnen wanneer er meters moeten worden gemaakt. Die willen we hebben.

Read MORE

Stage Creatief

Als creatief team word je onderdeel van een team met meerdere creatives en ga je aan de slag voor verschillende bedrijven. Jullie creativiteit en digital knowledge krijgt een belangrijke rol binnen het bedrijf en jullie worden van A tot Z verantwoordelijk voor jullie eigen projecten;

Read MORE

Stage Content Creator

Ben je een echte social media addict, lijkt het je vet om social video concepten te bedenken en ben je heel goed in fotograferen? Word je enthousiast van designen en stylen en kun je ook nog overweg met Photoshop? Dan zoeken wij jou!

Read more

Stage Social Media

Ben jij 24/7 online, ken je alle ins en outs van Facebook, Instagram & Snapchat en lijkt het je vet om social content te maken voor verschillende bedrijven? Als stagiair Social Media werk je mee aan de content voor onze opdrachtgevers; wat betekent dat jij de posts bedenkt én maakt die online gaan op kanalen met duizenden volgers!

Read MORE

Stage Video-editor/camera

Wil jij meewerken aan het ontwikkelen van video-content voor verschillende bedrijven? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe video-stagiaire! Als stagiaire zul je meehelpen op de set, video’s opnemen, brainstormsessies bijwonen, video’s monteren en nog veel meer! Als je niet op de set staat, dan ben je druk in de weer met het monteren van video’s voor onze klanten. 

Read MORE
Open sollicitatie

Hallo carrièretijger, je CV sturen mag altijd! Wie ben je en wat kun je?

Bij  Reclamebureau The Marketing Boutique zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Denk jij een goede kandidaat te zijn? Dan kun je ons via dit formulier een open sollicitatie sturen.

Wie ben je en wat kun je?

Het klinkt misschien als een open deur, maar we horen graag wie je bent en wat je kunt. Solliciteer dus liever gericht naar een functie, dan dat je dit in het midden laat. Om in aanmerking te komen, moet je sowieso binnen ons jonge team van social addicts passen. Dit betekent dat je een gezonde social media verslaving bezit en dit vol enthousiasme overal verspreidt.

De procedure

Als we je sollicitatie hebben ontvangen, zullen we ons best doen deze z.s.m. te reviewen. Je krijgt een mailtje vanuit ons systeem, waarmee je weet dat we alles in goede orde hebben ontvangen. Mochten we denken dat je een geschikte kandidaat bent, wees niet ongerust, dan nemen we echt contact met je op!

JOIN US!