DE PERFECTE FIT TUSSEN MERK EN INFLUENCER

INFLUENCER MARKETING

EEN VORM VAN MARKETING WAARBIJ JE INVLOEDRIJKE MENSEN OP SOCIAL MEDIA INZET OM JOUW DOELGROEP TE BEREIKEN

Influencer marketing is the fastest growing channel for customers acquisition. 

Influencer marketing is booming de afgelopen jaren. 
Influencer marketing heeft zich ontwikkeld tot een echte marketingstrategie en is de mond-tot-mond reclame van de 21e eeuw! 

“Wij zijn vrienden geworden met veel toonaangevende regionale en nationale influencers, die duizenden Nederlanders iedere week opnieuw weten te boeien en te binden.”

Influencers

Van bekende YouTubers tot Instagrammers: je kunt niet meer om influencers heen. Het belang van influencer marketing voor jouw merk of bedrijf wordt steeds meer ingezien. Om jouw doelgroepen effectief te bereiken, kan het interessant zijn om een samenwerking met deze nieuwe stroming ‘beïnvloeders’ aan te gaan. Maar wat is een influencer eigenlijk en hoe kun je hen aan je merk of campagne verbinden?

     Onze ervaring

Reclamebureau The Marketing Boutique heeft goede banden met regionale en landelijke social media influencers op het gebied van onder andere fashion, beauty, Interior & Design, food, ouderschap etc. Wij weten de juiste influencers te vinden én de manier om hen warm te maken voor een samenwerking.

Social Influencers

Social influencers zijn mensen met veel volgers op social media. Deze online influencers komen aan hun vele volgers omdat ze op een bepaald gebied als voorbeeld worden gezien. Ze hebben een intensieve band met hun achterban en worden als betrouwbaar gezien, omdat ze vaak van nature veel affiniteit hebben met het onderwerp waar zij over communiceren. Of dit nu is over sport, eten, mode en lifestyle of posts over hun dagelijks leven.

“We hebben een influencer-marketingplatform waarmee wij het mogelijk maken om merken en contentmakers samen te laten werken.”

VIND INFLUENCERS MET EEN ♡ VOOR JOUW BEDRIJF

What we do: The Dutch Influencer Agency helpt je de perfecte influencer te vinden die al fan is van jouw bedrijf of al gebruik maakt van jouw producten/services of merk. Dit resulteert in authentiekere posts en betere resultaten.

MATCH MADE IN HEAVEN

Wij besparen jouw organisatie veel tijd met zoeken naar de influencer met de juiste doelgroep qua regio interesse en uitstraling. Tevens hebben wij de expertise om de fotografie, video en grafisch vormgeving te verzorgen waardoor de content voor de influencer helemaal past bij de uitstraling van jouw bedrijf. 

RESULTAATGERICHTE CAMPAGNES

Werk met influencers, wiens volgers aansluiten bij jouw doelgroep. Wij verzorgen de reportage die voortvloeit uit echte data, rechtstreeks van de kanalen van de influencers. Wij maken influencer marketing toegankelijk voor iedereen. Vind gemakkelijk de juiste influencers en zet binnen een paar simpele stappen een samenwerking in werking.

DE PERFECTE FIT TUSSEN MERK EN INFLUENCER

We are The Dutch Influencer Agency. Van bekende YouTubers tot Instagrammers: je kunt niet meer om influencers heen. Het belang om influencer marketing in te zetten voor merken of bedrijven wordt steeds meer ingezien. Om een doelgroep effectief te bereiken, kan het interessant zijn om een samenwerking met deze nieuwe stroming ‘beïnvloeders’ aan te gaan.

The Dutch Influencer Agency is van origine een reclame- en marketingbureau. Wij hebben dan ook veel ervaring met diverse vormen van marketing en weten zonder twijfel de juiste influencers te vinden voor het juiste bedrijf. Wij matchen onze influencers en diverse klanten tot ‘the perfect match’. Ben jij nog opzoek naar een influencer?

bekijk onze influencers