Vacature: Creatieve Content Creator

Creative Content Creator

Als Creative Content Creator maak je onderdeel uit van ons multidisciplinaire marketingteam. Je hebt interesse in marketing, communicatie en het helpen groeien van bedrijven. 

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van allerlei marketingcontent voor onze opdrachtgevers: website, webshop, social media, events en offline marketinguitingen. Ook neem je het voortouw voor de contentstrategie en -kalender. Jij weet precies welke kanalen je waarvoor inzet, welke doelgroep je bereikt via welk kanaal en welke boodschap het meest effectief is.

Als Creative Content Creator waardeer je tekstuele pracht en praal zoals alliteratie. Je schudt met gemak inspirerende teksten uit je mouw, maar ook voor technische product teksten kunnen we -met wat hulp van je technische collega’s- bij jou terecht.

Ook fotografie en videografie vallen onder jouw interesses. Een snelle fotoshoot voor de nieuwe collectie van een fashion klant, of juist een videoreeks voor een marketingcampagne; jij weet precies wat je moet doen. Voor catchy teksten krijg je hulp van je collega’s maar je leert snel, en kunt steeds meer taken zelf oppakken.

Je gecreëerde content verwerk je zelf op desbetreffende kanalen, in samenwerking met je collega’s. Je vindt het leuk om social media te beheren en bedenkt leuke minicampagnes om meer interactie te krijgen.

De resultaten van de verspreide content monitor en analyseer je, en dit presenteer je aan de Marketing Manager om samen te kunnen anticiperen hierop.

Je bent sociaal en stapt gemakkelijk op collega’s af om input te krijgen voor een leuk blogidee wat je hebt, voor verdere technische uitleg over een product of gewoon voor een gezellig gesprek.

Werkzaamheden

 • Bouwen aan de contentstrategie van onze opdrachtgevers samen met je collega’s, gebaseerd op de marketingstrategie.
 • Ontwikkelen van een contentkalender die precies aansluit op de marketingcampagnes.
 • Schrijven van inspirerende teksten voor blogs op de website’s, advertentie’s, posters en prikkelende teksten voor social media.
 • Fotografie en videografie voor al jouw contentideeën en het editen hiervan.
 • Je blijven ontwikkelen op het gebied van fotografie, videografie en editing. Je experimenteert met vorm, ritme en inhoud van content en ontdekt wat wel en niet werkt.
 • Socialmediakanalen beheren en toffe minicampagnes hiervoor bedenken en direct uitvoeren.
 • Doelen stellen en resultaten analyseren, waardoor je volgende campagne een nog groter succes gaat worden.

Wie zijn wij? 

Wij zijn Reclamebureau The Marketig Boutique. We vertellen ijzersterke verhalen voor uiteenlopende bedrijven. Of het nu gaat om Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, Snapchat of YouTube, wij creëren content en campagnes die de doelgroep aanspreekt en het merk op een unieke en waardevolle manier positioneert. Van kleine tot grote activaties, van online tot offline, wij laten merken groeien. 

We make people laugh, cry, think and dream. Because when people are moved, they will see, buy and share.

Jouw specs? 

 • 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Een afgeronde MBO-opleiding (minimaal) op het gebied van marketing, communicatie, multimedia of journalistiek.
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in een relevante marketingfunctie, waarbij je ervaring hebt opgedaan met contentcreatie en socialmediabeheer.
 • In staat om strategie te vertalen naar prikkelende content en zet deze content in om doelstellingen te realiseren.
 • Zeer ervaren met het Adobe-pakket.
 • Ervaring met SEO en het schrijven van doelgerichte teksten. Je gaat altijd voor een dubbelcheck (bij jezelf en je collega’s) en bundelt krachten waar mogelijk.
 • Proactief en zelfstandig in de dagelijkse werkzaamheden, met sterke projectmanagement skills.
 • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Een plus wanneer je ervaring hebt met SEA.
 • Ervaring met emailmarketing is een plus.

https://themarketingboutique.nl/ https://www.influencer-bureau.com/

Enjoy the creative family!

Stage lopen bij een ervaren Marketing bureau? Bij ons werk je mee van A tot Z

Join us!

Solliciteren

Jou interesse gewekt? Solliciteer per mail naar job@marketing-boutique.nl
Note: Commerciële aanbiedingen worden niet op prijs gesteld