Facebook - Instagram - Pinterest - TikTok - Snapchat

SOCIAL MEDIA MARKETING LIMBURG

Wij nemen je volledige social media uit handen, van content creatie tot vragen beantwoorden!
Social Media is connecting. If you have a website it will look like you.
Social Media Marketing Limburg is tegenwoordig booming! Social media platforms zetten wij in om een product of dienst te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren. 
Van strategie tot content creatie, social advertising, community management, campagnes en influencer marketing.
Wij nemen het graag voor ieder merk uit handen!

Strategie

Een goede strategie is de basis voor het verhaal van jouw merk. Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van de consument, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep. We werken met een duidelijk strategisch framework, waarin we kaders schetsen voor wat we willen vertellen, via welke kanalen en wat het doel is. Dit formuleren we in duidelijke doelstellingen.

Content creatie

Goede, relevante en creatieve content is vereiste nummer één bij een sterk merkverhaal. Onze content creators maken content voor alle verschillende social media kanalen, van Facebook tot Snapchat en van Instagram tot YouTube en blogs. Videocontent speelt hierbij een steeds grotere rol. Ons inhouse video-team creëert iedere dag GIFjes en snappy video’s, zoals stop-motion content voor onze klanten. Daarnaast draaien we grote videoproducties en korte documentaires.

Social Advertising

Een goed verhaal verdient een publiek. Dit publiek bereiken we door middel van social advertising. Door targeting, re-targeting en het creëren van custom audiences zorgen we continu voor optimalisatie van de lopende campagnes. Daarnaast zijn onze advertising specialisten op de hoogte van alle nieuwe advertising mogelijkheden op de verschillende social media kanalen. Zo halen we altijd het maximale resultaat uit elk budget.

Campagnes

De doelgroep bereiken is van groot belang, maar deze groep mensen activeert en een steeds groter wordende groep. Loyale consumenten binden aan een merk is nog veel belangrijker. Hiervoor creëren wij activaties; groot of klein, online of offline. Altijd in lijn met de merkwaarden, de wensen van de consument én met een duidelijk doel voor ogen.

Influencer Marketing

De afgelopen jaren zijn wij vrienden geworden met veel toonaangevende regionale en nationale influencers, die met hun content duizenden Nederlanders iedere week opnieuw weten te boeien en te binden. Door samen te werken met deze online beroemdheden kunnen we jouw merkverhaal integreren binnen hun content of de influencers inzetten als ambassadeur van jouw merk. Hierbij zoeken we altijd naar de perfecte fit tussen merk en influencer.

Let’s Talk!

Samenwerken met een ervaren Marketing bureau? Op ons kantoor staat de koffie altijd klaar!

Get in touch!
GRAFISCH DESIGN & FOTOGRAFIE

SOCIAL MEDIA CONTENT

Facebook - Instagram - Pinterest - Snapchat
Facebook & Instagram

Social Media Video Content

Verover een plekje in het hart van je doelgroep!
Funny video's

TikTok - Snapchat - Stories

Inspelen op viral trends
SOCIAL MEDIA

GRAPHIC DESIGN FOTOGRAFIE & TEKST

Creatief Catchy & binnen de bedrijfskaders!

Als bedrijf wil je je kunnen focussen op jouw core business. 

Iedere post, iedere interactie, iedere social campagne; waar het allemaal om draait is dat deze on-point zijn en impact maken. ‘Always on-time’ noemen we dat. That’s social media the way we like it.

Want time is money. Maar als merk wil je ook gevonden worden. Hoe? Via een goed converterende website, je social media kanalen, advertenties met gericht targeting, relevante content op jouw site en noem maar op. En daarvoor heb je steengoede online marketingnodig. Oneerlijk in een wereld waarin digitaal steeds meer het voortouw neemt. Laat dat nu net zijn waar wij bij Reclamebureau The Marketing Boutique alle expertise voor in huis hebben. 

Let's do business!